VIP Catamaran Cruises | Sunny Beach Bulgaria

VIP Catamaran - Sunny Beach - Bulgaria

CROAZIERĂ VIP LA Apus DE SOARE

EXPERIENȚA SUPREMĂ A VACANȚEI DUMNEAVOASTRĂ!

Cel mai bun preț online garantat

CROAZIERA SUNSET VIP
PROGRAM

18:30 - Preluare din stațiune - locațiile vor fi anunțate.

19:00 - Sosire în port și îmbarcare pe catamaran pentru plecare. Discuție despre siguranță și informații despre traseu și program.

În timpul excursiei barul este deschis, sunt disponibile apă minerală, vin roșu și alb, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, bere.

19:30 - Vom naviga în jurul orașului vechi Nessebar pentru o panoramă din apropiere. Pe măsură ce timpul se apropie de apusul soarelui, vom arunca ancora și ne vom bucura de o priveliște perfectă a apusului.
Odată ce soarele a apus, vom ridica ancora și ne vom bucura de priveliștea orașului Nessebar pe timp de noapte.

20:00 - În timp ce așteptăm apusul soarelui va fi servită șampanie rece, câte o sticlă pentru fiecare cuplu, apoi va fi servită mâncarea. După ce toată lumea a mâncat, vom ridica ancora și vom porni pe drumul de întoarcere prin golf spre port. Stați liniștiți, relaxați-vă și bucurați-vă de călătorie.

21:30 approx- Sosire înapoi în port pentru călătoria de întoarcere spre Sunny Beach cu autobuzul etajat.

Meniu: - Platou de brânzeturi, salată asortată, mezeluri asortate, pâine proaspătă, pateu, fructe proaspete. Jumătate de sticlă de șampanie pentru fiecare adult.

Toată mâncarea și băutura sunt incluse în excursie.

Prețuri

- Adulți : 49 EURO de persoană
- Copii - NU sunt acceptați
- Toate prețurile includ TVA

Prețul include

- Transferuri către/din stațiune
- Cina
- Toate alimentele și băuturile sunt incluse în excursie

 

PICK UP TIMES

INFORMAȚII UTILE

  • Excursia cu catamaranul Sunset VIP este doar pentru adulți.
  • Odată ce apune soarele sau dacă bate vântul, se poate face răcoare. Vă rugăm să aduceți cu dumneavoastră o bluză cu mânecă lungă sau o jachetă subțire.
  • Aduceți-vă propriul prosop și costum de baie la bord. Se recomandă și crema de soare și o pălărie.
  • Pantofii nu sunt permiși la bord. Solicităm ca oaspeții să fie desculți pe catamaran. Avem un spațiu de depozitare dedicat pentru toți pantofii.
  • Dacă nu folosiți transportul nostru, trebuie să fiți prezenți în port cu cel puțin 10 minute înainte de ora de plecare programată. În cazul în care întârziați, se va pierde 100% din suma plătită.
  • Nu este tolerat un comportament inacceptabil, care contravine unui mediu armonios. Avem discreția absolută de a refuza la bord oaspeții care se comportă necorespunzător, care acționează în mod perturbator sau care pun în pericol sau deranjează alți oaspeți sau membri ai echipajului VIP Catamaran.
  • VIP Catamaran nu va permite accesul la bord a niciunei persoane suspectate de a fi sub influența alcoolului sau a drogurilor în măsura în care siguranța catamaranului sau a ocupanților acestuia ar putea fi pusă în pericol. Nu vom permite niciunei persoane să acționeze imprudent sau neglijent, astfel încât să pună în pericol catamaranul sau persoanele aflate în acesta
  • Nu este permisă prezența la bord a alimentelor și băuturilor personale.

POLITICA DE ANULARE

  • Dacă vi se schimbă planurile - anularea este simplă. Anulați cu până la 24 de ore înainte și primiți o rambursare completă.

ALTE CROAZIERE CARE S-AR PUTEA SĂ VĂ PLACĂ

Pentru că mai aveți multe de văzut

CROAZIERĂ VIP după-amiază

Plecare din port: ora 14:30

 

REZERVAȚI-VĂ CROAZIERA

Ce mai așteptați? Puneți cireașa de pe tort pe vacanța dumneavoastră. Alăturați-vă nouă pentru cea mai tare experiență a vacanței dumneavoastră!


TOP

 Logo Header Menu