VIP Catamaran Cruises | Sunny Beach Bulgaria

VIP Catamaran - Слънчев Бряг - България

ЗАЛЕЗ VIP КРУИЗ

НАЙ-ВЪЛШЕБНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ ОТ ВАШАТА ВАКАНЦИЯ!

Гарантирана най-добра онлайн цена

ЗАЛЕЗ VIP КРУИЗ
ПРОГРАМА

18:30 - Вземане от курорта - автобусните спирки трябва да бъдат предварително уточнени.

19:00 - Пристигане на пристанището и качване на катамарана за отпътуване.
Информация за безопасност, маршрута и програмата.


По време на пътуването барът е отворен, предлага се минерална вода, червено, розе и бяло вино, кафе, чай, безалкохолни напитки, бира.

19:30 - Панорамна обиколка на Стария Град в Несебър по вода. Когато слънцето започва да залязва, ще пуснем котва и ще се насладим на идеалната гледка към залеза. След като слънцето залезе ще вдигнем котва и ще се насладим на гледката към нощния Несебър.

20:00 - Докато чакаме залеза, ще бъде сервирано охладено шампанско, по една бутилка за всяка двойка, след което ще бъде сервирана храна. След като всички се нахранят, ще вдигнем котва и ще отплаваме през залива към пристанището. Седнете удобно, отпуснете се и се насладете на пътуването.

21:30 приблизително - Пристигане на пристанището за обратно пътуване до Слънчев бряг с двуетажен автобус.

Меню: асортимент от български и вносни сирена, салата асорти, избор от колбаси, пресен хляб, пастет, пресни плодове. Половин бутилка шампанско на възрастен, кафе, чай, наливна бира, минерална вода, червено, розе и бяло вино, безалкохолни напитки.

Храната и напитките са включени в цената.

Цени

- Възрастни: 97 лв./възрастен
- Деца - НЕ се допускат
- Всички цени са с ДДС

Цената включва

- Трансфери от/до курорта
- Вечеря
- Храна и напитки

 

PICK UP TIMES

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Залез VIP програмата е само за възрастни.
- След залеза на слънцето може да стане хладно. Препоръчваме да носите със себе си горнище с дълъг ръкав или леко яке.
- Обувки не се допускат на борда. Ние изискваме гостите да са боси на катамарана. Имаме специално място за съхранение на всички обувки.
- Ако не използвате нашия транспорт, трябва да сте на пристанището не по-късно от 10 минути преди планирания час на тръгване. В случай, че закъснеете 100% от платената сума ще бъде загубена.
- Не се толерира неприемливо поведение, което противоречи на сплотената среда. Имаме абсолютна свобода и правомощия да откажем вход на гости на борда, които се държат лошо, действат смущаващо или по друг начин застрашават или създават неудобства на другите гости или членове на екипажа на VIP катамаран.
- VIP Catamaran няма да позволи на никое лице да влезе на борда, когато се подозира, че е под въздействието на алкохол или наркотици, до степен, че безопасността на катамарана или неговите посетители е вероятно да бъде застрашена. Няма да позволим на никое лице(а) да действа безразсъдно или небрежно, застрашавайки катамарана или лицата в него
- Лични храни и напитки не са разрешени на борда

ПОЛИТИКА ЗА АНУЛИРАНЕ

- Ако плановете Ви се променят може лесно да отмените или промените резервацията си. Ако откажете до 24 часа преди екскурзията ще получите пълно възстановяване на сумата.

ДРУГИ КРУИЗИ, КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСАТ

Защото имаш още много да видиш

СУТРИН VIP КРУИЗ

Отпътуване от пристанището: 09:00ч

СЛЕДОБЕД VIP КРУИЗ

Отпътуване от пристанището: 14:30ч.

 

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ВАШИЯ КРУИЗ

Не се колебайте! Присъединете се към нас за най-приказното изживяване на вашата ваканция!


TOP

 Logo Header Menu