VIP Catamaran Cruises | Sunny Beach Bulgaria

VIP Catamaran - Sunny Beach - Bulgaria

CROAZIERĂ VIP OBZOR ȘI VECHIUL NESSEBAR

EXPERIENȚA SUPREMĂ A VACANȚEI DUMNEAVOASTRĂ!

Cel mai bun preț online garantat

CROAZIERĂ VIP OBZOR & NESSEBAR ORAȘUL VECHI
PROGRAM

10:00 - Preluare din stațiunile Obzor - locațiile vor fi comunicate.

11:15 - Sosire în Nessebar. Un ghid vă va conduce într-un tur interesant al acestui obiectiv aflat în patrimoniul mondial UNESCO. Timp liber după tur pentru a vă bucura de piețele și cafenelele stradale.

14:00 - Întâlnire în port și îmbarcare pe catamaran pentru plecare.
Discuție despre siguranță și informații despre traseu și program.
În timpul călătoriei, barul este deschis, sunt disponibile apă minerală, vin roșu și alb, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, bere.

15:30 - Se coboară ancora pentru înot. Cine dorește să se răcorească este binevenit să se alăture echipajului în apă pentru o bălăceală. Sunt disponibile măști și tuburi de snorkeling, iar echipajul nostru vă va explica cum să le folosiți. Sunt multe de văzut pe fundul apei, crabi, pești, căluți de mare și multe altele.

16:30- În timp ce oaspeții înoată, echipajul va pregăti prânzul.
După ce toată lumea a mâncat, vom ridica ancora și vom porni pe drumul de întoarcere prin golf spre port. Stați liniștiți, relaxați-vă și bucurați-vă de călătorie și fiți cu ochii în patru pentru delfini!

18:00 - Sosire înapoi în port pentru călătoria de întoarcere spre Obzor.

Meniu: - Paste calde cu sos bolognez (există și o opțiune vegetariană), salate asortate, mezeluri și brânzeturi asortate, pâine proaspătă, pateu, fructe proaspete.
Băuturi răcoritoare, cafea, ceai, apă minerală, bere la halbă, vin alb și roșu.

Toate alimentele și băuturile sunt incluse în excursie.

Tur ghidat al orașului vechi Nessebar. Limbi: Engleză, germană, bulgară, rusă.

Prețuri

- Adulți : 75 EURO de persoană
- Copii - 50 EURO de persoană (de la 3 la 12 ani)
- Toate prețurile includ TVA

Prețul include

- Transferuri către/de la stațiunile Obzor
- Masa de prânz
- Toate alimentele și băuturile sunt incluse în excursie

INFORMAȚII UTILE

  • Excursia cu catamaranul VIP Obzor & Nessebar orașul vechi este deschisă copiilor și adulților de toate vârstele la bord.
  • Aduceți-vă propriul prosop și costum de baie la bord. Se recomandă și crema de soare și o pălărie.
  • Pantofii nu sunt permiși la bord. Solicităm ca oaspeții să fie desculți pe catamaran. Avem un spațiu de depozitare dedicat pentru toți pantofii.
  • Dacă nu folosiți transportul nostru, trebuie să fiți prezenți în port cu cel puțin 10 minute înainte de ora de plecare programată. În cazul în care întârziați, se va pierde 100% din suma plătită.
  • Nu este tolerat un comportament inacceptabil, care contravine unui mediu armonios. Avem discreția absolută de a refuza la bord oaspeții care se comportă necorespunzător, care acționează în mod perturbator sau care pun în pericol sau deranjează alți oaspeți sau membri ai echipajului VIP Catamaran.
  • VIP Catamaran nu va permite accesul la bord a niciunei persoane suspectate de a fi sub influența alcoolului sau a drogurilor în măsura în care siguranța catamaranului sau a ocupanților acestuia ar putea fi pusă în pericol. Nu vom permite niciunei persoane să acționeze imprudent sau neglijent, astfel încât să pună în pericol catamaranul sau persoanele aflate în acesta
  • Nu este permisă prezența la bord a alimentelor și băuturilor personale.

POLITICA DE ANULARE

  • Dacă vi se schimbă planurile - anularea este simplă. Anulați cu până la 24 de ore înainte și primiți o rambursare completă.

ALTE CROAZIERE CARE S-AR PUTEA SĂ VĂ PLACĂ

Pentru că mai aveți multe de văzut

CROAZIERĂ VIP după-amiază

Plecare din port: ora 14:30

 

REZERVAȚI-VĂ CROAZIERA

Ce mai așteptați? Puneți cireașa de pe tort pe vacanța dumneavoastră. Alăturați-vă nouă pentru cea mai tare experiență a vacanței dumneavoastră!


TOP

 Logo Header Menu