VIP Catamaran Cruises | Sunny Beach Bulgaria

VIP Catamaran

EXPERIENȚA SUPREMĂ A VACANȚEI DUMNEAVOASTRĂ!

BUN VENIT LA CROAZIERA VIP CATAMARAN

Iată ce ți-a lipsit pentru experiența supremă a vacanțelor tale

 

Despre noi

La VIP Catamaran, credem în puterea apei deschise de a aduce bucurie și fericire în viața oamenilor. De aceea ne-am dedicat creării experienței supreme cu catamaran pe Marea Neagră.

Ne-am început călătoria cu mulți ani în urmă, cu o pasiune pentru navigație și cu un vis de a împărtăși frumusețea Mării Negre cu alții. Ne-am propus să construim cel mai mare catamaran de pe litoral, nu doar pentru confort și lux, ci pentru a oferi o comuniune captivantă cu natura.

Când am început să navigăm cu oaspeții noștri, am văzut direct puterea de transformare a mării deschise. Primind sufletele obosite și asistând la plecarea lor revitalizată, știam că suntem la ceva special.

Am continuat să inovăm și să ne îmbunătățim ofertele, adăugând noi rute și facilități pentru a face din fiecare călătorie un moment prețuit. Și pe măsură ce afacerea noastră a crescut, la fel a crescut și angajamentul nostru de a crea un viitor mai bun.

Astăzi, suntem mândri că putem oferi un sentiment de libertate și armonie oaspeților noștri pe cele două cele mai mari catamarane cu vele din Europa - Flash & Taiti, ca niciodată înainte.

De la apusurile colorate la apele cristaline, cu VIP Catamaran, aventura ta la Marea Neagră promite să fie prețioasă.

Vă mulțumim că ați ales VIP Catamaran!

Privind în perspectivă, VIP Catamaran va fi ghidat de conducerea vizionară a fondatorului și CEO-ului, Stephen Clark, cu o ambiție constantă de a inspira și îmbogăți vieți prin potențialul nemărginit al apelor deschise.

 Vip Catamaran

ECHIPA NOASTRĂ

Suntem îndrăgostiți de profesia noastră și ne place ceea ce facem. Avem grijă de clienții noștri, de barca noastră și de echipajul nostru.
La VIP Catamaran înțelegem importanța de a avea un echipaj profesionist, instruit și experimentat.
Căpitanul și marinarii noștri vor oferi clienților noștri un tratament personalizat și detaliat și vor fi bucuroși să vă asiste și să vă faciliteze utilizarea tuturor serviciilor noastre.

De ce să ne alegeți pe noi?

Catamaran unic

Catamaranul nostru este cel mai mare din Bulgaria și din Marea Neagră. La bord veți avea mult spațiu atât pe plasele de soare, cât și în zona de scaune umbrită.

Transferuri exclusive

Transferuri cu autobuzul nostru exclusiv londonez cu etaj - Vă vom prelua de la Sunny Beach cu autobuzul nostru mare și roșu, autentic, cu etaj, londonez.

Echipaj

Ne remarcăm prin echipajul nostru experimentat și prietenos. Suntem atenți la fiecare mic detaliu, astfel încât să ne facem oaspeții să se simtă ca niște VIP.

Măsuri de sănătate

Toate excursiile se desfășoară cu respectarea condițiilor sanitare necesare și a ghidului COVID 19. Facem curățenie în amănunt înainte și după fiecare excursie.

Ușor de rezervat

Biroul nostru funcționează 7 zile pe săptămână, la orice oră.

 

 

Ușor de anulat

Planurile s-au schimbat? Cineva nu poate ajunge? Nu-i nicio problemă, puteți schimba rezervarea cu o altă excursie sau o puteți anula pentru o rambursare completă cu până la 24 de ore înainte de excursie.

REZERVAȚI-VĂ CROAZIERA

Ce mai așteptați? Puneți cireașa de pe tort pe vacanța dumneavoastră. Alăturați-vă nouă pentru cea mai tare experiență a vacanței dumneavoastră!


TOP

 Logo Header Menu