VIP Catamaran Cruises | Sunny Beach Bulgaria

VIP Catamaran

EXPERIENȚA SUPREMĂ A VACANȚEI DUMNEAVOASTRĂ!

BUN VENIT LA CROAZIERA VIP CATAMARAN

Iată ce ți-a lipsit pentru experiența supremă a vacanțelor tale

 

POVESTEA NOASTRĂ

La VIP Catamaran, credem în puterea apelor deschise de a aduce bucurie și fericire în viața oamenilor. De aceea, ne-am dedicat creării celei mai bune experiențe de catamaran pe Marea Neagră.

Ne-am început călătoria cu mulți ani în urmă, cu o pasiune pentru navigație și cu visul de a împărtăși frumusețea Mării Negre cu alții. Ne-am propus să construim cel mai mare catamaran de pe coastă, o navă care nu numai că va oferi o experiență confortabilă și luxoasă, dar va permite oaspeților noștri să se cufunde complet în mediul natural.

Pe măsură ce am început să navigăm împreună cu oaspeții noștri, am văzut direct puterea transformatoare a apelor libere. Oamenii veneau la bordul catamaranului nostru stresați și obosiți, dar după câteva ore pe apă, se întorceau revigorați și revitalizați. Am știut că ne aflăm în fața a ceva special.

Am continuat să inovăm și să ne îmbunătățim ofertele, adăugând noi rute și facilități pentru a face fiecare călătorie și mai specială. Și, pe măsură ce afacerea noastră a crescut, la fel a crescut și angajamentul nostru de a crea un viitor mai bun. Credem că este responsabilitatea noastră să protejăm mediul înconjurător și am început să lucrăm cu organizații locale pentru a promova turismul sustenabil și pentru a proteja mediul reducând impactul nostru.

Astăzi, suntem mândri să fim cel mai mare catamaran de pe coastă, oferind cea mai luxoasă și imersivă experiență posibilă la Marea Neagră. Dar mai mult decât atât, ne-am angajat să ne folosim afacerea noastră pentru a face din lume un loc mai bun. Suntem pasionați să le oferim oaspeților noștri o experiență frumoasă. De la apusurile de soare pline de culoare până la apele cristaline, ne vom asigura că veți avea parte de un timp de neuitat și că veți pleca cu amintiri care vor rămâne pentru totdeauna."Vip Catamaran

ECHIPA NOASTRĂ

Suntem îndrăgostiți de profesia noastră și ne place ceea ce facem. Avem grijă de clienții noștri, de barca noastră și de echipajul nostru.
La VIP Catamaran înțelegem importanța de a avea un echipaj profesionist, instruit și experimentat.
Căpitanul și marinarii noștri vor oferi clienților noștri un tratament personalizat și detaliat și vor fi bucuroși să vă asiste și să vă faciliteze utilizarea tuturor serviciilor noastre.

Stephen Clark

CEO, exponent principal. VIP Catamaran este creația și proiectul său de viață.

Teddy

A absolvit turismul în Bulgaria și Afaceri și management internațional în Italia. Ea este responsabilă cu comercializarea, biroul de servicii pentru clienți și transferuri.

Ivan

Căpitanul nostru, mereu conștient de faptul că toată lumea se simte confortabil la bord.

Alex

Cordial, cu multă experiență. Prioritatea lui este să te facă să te simți VIP în timp ce te afli la bord

Stan

Mecanic naval și polivalent cu privire la toate aspectele unei nave. Serviciu excelent pentru clienți. Foarte prietenos.

Moni

Asistent de bucatarie, el are grija de fiecare detaliu al mancarii tale la bord.

Alex

Cu experiență, prietenoasă și perfecționistă, ea se asigură întotdeauna că vă distrați de minune pe catamaranul nostru.

Julia

Serviciu excelent pentru clienți. Ea are grijă de fiecare detaliu, astfel încât să vă puteți bucura de o zi liniștită pe catamaranul nostru.

Julia

Cu experiență în serviciul clienți și mereu în căutarea detaliilor.

Maria

Dacă aveți nevoie de ceva în timp ce sunteți la bord, sunați-o pe Maria, ea este acolo pentru a vă ajuta mereu

Natali

Ea este întotdeauna cu un zâmbet și întotdeauna conștientă că toată lumea se simte grozav la bord.

Leya

Ea zâmbește mereu și se ocupă de transferurile noastre.

De ce să ne alegeți pe noi?

Catamaran unic

Catamaranul nostru este cel mai mare din Bulgaria și din Marea Neagră. La bord veți avea mult spațiu atât pe plasele de soare, cât și în zona de scaune umbrită.

Transferuri exclusive

Transferuri cu autobuzul nostru exclusiv londonez cu etaj - Vă vom prelua de la Sunny Beach cu autobuzul nostru mare și roșu, autentic, cu etaj, londonez.

Echipaj

Ne remarcăm prin echipajul nostru experimentat și prietenos. Suntem atenți la fiecare mic detaliu, astfel încât să ne facem oaspeții să se simtă ca niște VIP.

Măsuri de sănătate

Toate excursiile se desfășoară cu respectarea condițiilor sanitare necesare și a ghidului COVID 19. Facem curățenie în amănunt înainte și după fiecare excursie.

Ușor de rezervat

Biroul nostru funcționează 7 zile pe săptămână, la orice oră.

 

 

Ușor de anulat

Planurile s-au schimbat? Cineva nu poate ajunge? Nu-i nicio problemă, puteți schimba rezervarea cu o altă excursie sau o puteți anula pentru o rambursare completă cu până la 24 de ore înainte de excursie.

REZERVAȚI-VĂ CROAZIERA

Ce mai așteptați? Puneți cireașa de pe tort pe vacanța dumneavoastră. Alăturați-vă nouă pentru cea mai tare experiență a vacanței dumneavoastră!


TOP

 Logo Header Menu