VIP Catamaran Cruises | Sunny Beach Bulgaria

VIP Catamaran

НАЙ-ВЪЛШЕБНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ ОТ ВАШАТА ВАКАНЦИЯ!

VIP CATAMARAN

НАЙ-ВЪЛШЕБНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ ОТ ВАШАТА ВАКАНЦИЯ!

 

ЗА НАС

Във VIP Catamaran вярваме в силата на откритата вода, която носи радост и щастие в живота на хората. За това се посветихме на създаването на най-доброто изживяване с катамаран на Черно море.

Започнахме нашето пътуване преди много години, със страст към ветроходството и мечта да споделим красотата на Черно море с другите. Заехме се да построим най-големия катамаран на крайбрежието, не само за комфорт и лукс, но и за да предложим потапящо общуване с природата.

Когато започнахме да плаваме с нашите гости, видяхме трансформиращата сила на откритото море отблизо. Посрещайки уморените хора и виждайки ги да си тръгват съживени, знаехме, че сме на път към нещо специално.

Продължихме да обновяваме и подобряваме нашите предложения, добавяйки нови маршрути и удобства, за да превърнем всяко пътуване в ценен момент. И с разрастването на нашия бизнес се увеличава и нашият ангажимент за създаване на по-добро бъдеще.

Днес сме горди, че можем да предложим на гостите усещане за свобода и хармония на двата най-големи ветроходни катамарана в Европа - Flash & Taiti, както никога досега.

От цветните залези до кристално чистите води, с VIP катамаран, вашето черноморско приключение обещава да бъде ценно.

Благодарим Ви, че избрахте VIP Catamaran!

Гледайки напред, VIP Catamaran ще се управлява от визионерското ръководство на основателя и главен изпълнителен директор Стивън Кларк, с непоколебима амбиция да вдъхновява и обогатява живота чрез безграничния потенциал на откритите води.

 Vip Catamaran

НАШИЯТ ЕКИПАЖ

Ние сме влюбени в професиите си и обичаме това, което правим. Ние се грижим за нашите клиенти, нашата лодка и нашия екипаж.
Във VIP Catamaran разбираме колко е важно да имаме професионален, обучен и опитен екипаж.
Нашият капитан и моряци ще осигурят на нашите клиенти детайлно и лично отношение и ще се радват да Ви помогнат и да улеснят използването на всички наши услуги.

Защо да изберете нас?

Уникален Катамаран

Нашият катамаран е най-големият в България и Черно море. На борда ще имате достатъчно място както на слънчевата палуба с мрежи, така и в сенчестата зона за сядане.

Ексклузивни Трансфери

Трансфери от Слънчев бряг до Несебър с нашия автентичен лондонски двуетажен автобус.

Екипаж

Ние се отличаваме с нашия опитен и приятелски настроен екипаж. Грижим се за всеки малък детайл, за да накараме нашите гости да се чувстват VIP.

Здравни Мерки

Всички екскурзии се извършват с необходимите санитарни условия и изисквания за COVID 19. Почистваме преди и след всяко пътуване.

 

Лесна резервация

Нашият офис работи 7 дни в седмицата по всяко време.

Лесна отмяна

Променили сте плановете си? Някой не може да успее? Няма проблем, можете да промените резервацията си за друго пътуване или да анулирате за пълно възстановяване на сумата до 24 часа преди пътуването.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ВАШИЯ КРУИЗ

Не се колебайте! Присъединете се към нас за най-приказното изживяване на вашата ваканция!


TOP

 Logo Header Menu